KØB - SALG - BYTTE

Denne side er for klubbens medlemmer der frit kan annoncere hvad man ønsker at købe, sælge eller bytte af frimærker, filateli artikler eller relaterede artikler.

For at deltage skal du være medlem af FHF. (Se klubbens medlemsside) Du skal indsende dit indlæg i Word- eller tekstformat, således at det direkte kan indsættes på siden.

Begynd annoncen med dato:  ÅÅ.MM.DD , derefter Land, område eller motiv. Derefter beskriv objektet/ objekterne i korte klare vendinger. Slut med din E-mail adresse og eventuelt tlf. nr og et brugernavn. Foreløbig er det desværre ikke muligt at benytte billeder i teksterne.

Fremsend din annonce forslag til klubbens kontaktmand til hjemmesiden, pt.nesheimmail, som gennemgår og eventuelt redigerer forslaget i samarbejde med dig. Kontaktmand sørger for at annoncen bliver optaget på hjemmesiden.

Annoncen vil kunne stå på hjemmesiden i ca, 6 mnd, eller efter medlemsønske, hvorefter den vil blive slettet. Hvis en annonce ikke længere er aktuel, er det medlemmets ansvar at den bliver slettet.

Det skal klart fremgå af annoncen om man ønsker den optaget under KØB, SALG eller BYTTE.

Henvendelse til annoncør sker direkte til nævnte kontaktmulighed. FHF har intet ansvar, og blander sig ikke i de køb/ salg/ bytteaftaler der laves.

Tryk her for at komme ind på den respektive side:

KØB

SALG

BYTTE